Shoppa !

Lung skön helg för min del!
Har jobba idag och efter kollade jag lite i stan hittade faktiskt en nice väska, men blev ändå lite osäker så ska fundera lite fråga mig inte varför, jag är rätt bra på att köpa saker :) 
Ska snart hem till Lisa för att sega i hennes soffa men massa gott, men innan ska jag skriva klart mitt arbete...
PUSS
Väskan jag hittade, är den snygg? är de värt de? :)

BAL

hej!
Nu börjar de närma sig, polhemsgymnasiet hade bal idag och alla var verkligen fina! <3

En röst och man blir glad igen

Jag har verkligen vaknat på fel sida idag, vet inte vad det är med mig är helt död och kan inte koncentrera mig. Kan inte sluta och tänka på massa saker och allt går bara emot mig idag vad är grejen?
Men sitter och försöker göra de sista inlämningarna iallafall men har så jävla mycket i skolan nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen, men har fått gjort de mesta men har ändå mycket kvar :( kommer få sitta här hela kvällen känns ju kul när de är fredag menmen snart är jag fri!
Tänk att en röst bara kan få en att bli glad även om man inte pratat om något speciellt så ger de en energi, pratade precis med min bror som bor på andra sidan jorden och han är för rolig!
Ne nu får jag väl göra klart alla dessa jävla inlämningarna... oh, jag blir så irriterad på alla arbeten..
KÖSS

Snart kommer min saknade bror hem!<3

Äntligen börjar sommaren komma och det betyder att min bror snart kommer hem från kina!
Men denna sommaren kunde han egentligen inte komma hem eftersom han har så mycket på jobbet, isf skulle de inte bli för en i augusti men eftersom jag tar studenten kommer han hem i två veckor och sedan kommer han hem även i augusti! vilken bror jag har som kommer hem bara för att jag tar studenten!
Nu har vi beställt biljetter till honom, så den 30 maj kommer han hem! LÄNGTAR! <3

RSS 2.0