Pluggaaa!

Min syster är allt duktig hon, hon är nu påväg till mora för att åka Vasaloppen imorn! och självklart passar jag på att ta hennes lägenhet ett par dagar! :)
Så nu sitter jag och min älskade vän Johanna och pluggar på projektarbetet, vi har ett UF-företag som projektarbete så om det är någon som har iPhone och behöver ett skal så säljer vi billiga iPhone skal :) Så nu håller vi på att förbereda oss för torsdag och fredag då vi ska stå på Svenska mässan med massa andra UF-företag och ha sjukt kul!!!
(gå gärna in på Facebook och sök på skal-man UF och kolla in alla våra skal, finns både till 4:an och 3GS. om ni hittar några snygga kan ni även beställa på facebook)
PUSSSS

Köpa skor kanske?

har precis suttit och skrattar åt solsidan nu efter att ha jobbat hela dagen! trotts att jag jobbade själv idag var det allt kul, fast det brukar det vara med idag trodde jag att jag skulle dö av skratt, skulle ta av kläderna på skyltdockorna då någon trodde att jag tog av kläderna på en riktigt människa mitt i butiken, sedan skulle jag flytta en docka och då trott nästa kund att jag gick runt och bar på en människa!

Någon som är intresserad?

Jag köpte ett par stor för några månader sen men har inte kunnat använda de så många gånger för att dom är för stora (trodde jag kunde ta några sulor i men det gick tyvärr inte) så om det är någon som är intresserad av att köpa dom så hör gärna av er! (storlek 38 fast ganska små i storleken)

Trött

Helt död efter gårdagen, först blev det ju tjejmiddag hos Josefine, jätte trevligt va det med massa god mat! Sedan kom killarna och det blev att vi började spela spel tills jag och Lisa fick för oss att åka in till stan så vi drog med oss Simon Jonatan och Johan också dock missade vi bussen så vi fick ta en taxi in istället men dum som jag är kommer jag på halvväg in att jag glömt min plånbok så det var bara att åka tillbaka och hämta, till slut kom vi in och kom hem sent.
Idag var det bara att gå upp tidigt för att jobba, löning och mycket folk ganska jobbigt men samtidigt kul! Men idag ska jag verkligen inte göra någonting mer än att ligga i soffan med myskläder framför tv och SEGA!! Imorn blir det upp för att jobba igen men söndagar brukar vara lugnt så det kommer vara skönt :) Nu blir de film med mamma! :)
PUSSS

Tjejmiddag

Hej på er!
Det är ju fredag idag (och lönnen har kommit som jag har väntat!!!) och på söndag fyller Josse år, 18 år, stor flicka!!! hur grymt är inte det?!
Så nu ska jag iväg från huset och fira henne istället, vilket jag verkligen ser fram emot :)
Dock är jag lite sent så nu måste jag springa :) fast det är jag ju inte ensam om denna gången, Lissaaaa... du säger att jag är seg? vad hände med dig idag då? det va en liten fågel som viskade i mitt öra om att lisa kommer att bli sen ;) jaja, som sagt nu måste jag springa! Hoppas alla får det lika skoj som mig ikväll! :)
PUUSSSS!

Nu då?

Ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp idag, känns ganska skönt just nu i alla fall att min hund ligger och snarkar i min säng, men måste nog gå ut med henne snart.
Varför går tiden så jävla långsamt när det är någon som är jobbigt, vill bara att allt ska vara över nu :(
Ända sen vi fick reda på att min hund var sjuk har tiden gått så jävla fort men hur idag känns det som allt går jätte långsamt vilket är ganska bra men samtidigt vill jag bara att allt ska vara över. just nu går man bara och väntar vilket är sjukt jobbigt.
För det som inte har någon aning om vad jag pratar om just nu så ska jag berätta.
Min hund Vera som vi har haft i 11 år nu har varit lite konstig på det senaste, hon har inte velat gå ut och gå och inte velat ha något att äta så jag och pappa åkte till veterinären i tisdags för att kolla om det var något som var fel, vilket det var, mer än vad vi trodde. Det visade sig att hon har cancer i lungorna, vilket betyder att det inte finns något att göra åt det :( kändes som att någon stack en kniven i mig när hon sa det... Så idag måste vi åka till veterinären igen men för att avliva henne.
När vi fick Vera så va jag runt 8 år och då frågade jag mamma om hur gammal Vera kunde bli, då sa hon runt 15 år. Då tyckte jag att det lät väldigt bra, för när hon skulle blir gammal och dö skulle jag vara 23 år och då skulle inte det vara lika jobbigt för mig för då var jag "gammal" och då skulle jag inte bli lika ledsen bara för de... Visst, jag är 19 nu och tycker det är sjukt jobbigt så tror inte jag skulle tycka de va mindre jobbigt om 4 år tyvärr.
det som känns jobbigast är att ingen kommer komma hur glad som helst när man kommer hem, ingen jag kan säga "mammas bebis" till längre, men så är livet tyvärr. Men hon kommer ändå alltid vara min bebis! <3

Lugn dag

Satte mig precis och kollade igenom lite bilder och kan verkligen inte sluta att skratta åt vissa! kan ju säga att jag inte har rensat på ett tag!
Idag har det varit en lugnt dag vilket har varit väldigt skönt, först väckte mig älskade hund mig då de var dags att gå upp och göra sig i ordning för skolan vilket inte var så lockade, förstår inte hur jag lyckas men som nästan alla andra dagar kom jag försent... Snacka om att jag är sjukt skoltrött nu, ska verkligen bli skönt att ta studenten till sommaren! Har även bestämt mig för att sy min bal och studentklänning eller rättare sagt mamma ska sy de åt mig, haha! Men tänkte däremot att jag ska börja lära mig sy lite, hade varit riktigt kul iaf!
Nu har familjen hofgren även bokat skidresa till sälen över en helg och jag nappade självklart på det och tänkte hänga med, så idag kollade vi lite på skidkläder det slutade med att jag köpte träningskläder istället så nu känner jag mig ännu mer taggad för att träna! ;)
PUSS

Blogg

Ny blogg och har suttit här ett tag nu och funderat på vad jag ska skriva i mitt första inlägg... gud va man är patetisk ändå, det är ju inget big deal! Jaja, det är väl bara att börja skriva nu då utan att radera allt efteråt!

klockan är halt två och jag är verkligen inte trött så tänkte att man kanske ska lägga sig i sägen iaf och kolla på någon bra serie? så få det bli, ett avsnitt av gossip girl är ju aldrig fel innan man ska sova! :)

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0