Nu då?

Ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp idag, känns ganska skönt just nu i alla fall att min hund ligger och snarkar i min säng, men måste nog gå ut med henne snart.
Varför går tiden så jävla långsamt när det är någon som är jobbigt, vill bara att allt ska vara över nu :(
Ända sen vi fick reda på att min hund var sjuk har tiden gått så jävla fort men hur idag känns det som allt går jätte långsamt vilket är ganska bra men samtidigt vill jag bara att allt ska vara över. just nu går man bara och väntar vilket är sjukt jobbigt.
För det som inte har någon aning om vad jag pratar om just nu så ska jag berätta.
Min hund Vera som vi har haft i 11 år nu har varit lite konstig på det senaste, hon har inte velat gå ut och gå och inte velat ha något att äta så jag och pappa åkte till veterinären i tisdags för att kolla om det var något som var fel, vilket det var, mer än vad vi trodde. Det visade sig att hon har cancer i lungorna, vilket betyder att det inte finns något att göra åt det :( kändes som att någon stack en kniven i mig när hon sa det... Så idag måste vi åka till veterinären igen men för att avliva henne.
När vi fick Vera så va jag runt 8 år och då frågade jag mamma om hur gammal Vera kunde bli, då sa hon runt 15 år. Då tyckte jag att det lät väldigt bra, för när hon skulle blir gammal och dö skulle jag vara 23 år och då skulle inte det vara lika jobbigt för mig för då var jag "gammal" och då skulle jag inte bli lika ledsen bara för de... Visst, jag är 19 nu och tycker det är sjukt jobbigt så tror inte jag skulle tycka de va mindre jobbigt om 4 år tyvärr.
det som känns jobbigast är att ingen kommer komma hur glad som helst när man kommer hem, ingen jag kan säga "mammas bebis" till längre, men så är livet tyvärr. Men hon kommer ändå alltid vara min bebis! <3

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

söt blogg du har ! :D följ mig gärna på bloglovin <3 kram <3

2011-02-25 @ 14:23:31
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: elin ekfeldt

ninisen då. jag vet hur det känns, men dom finns alltid kvar i minnet <3

2011-02-25 @ 15:30:34
Postat av: Linnéa

Naw, älskar mina hundar. Hade tyckt det var skitjobbigt <3

2011-02-28 @ 07:16:56
URL: http://snipporna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0